Verzend- en Leveringsbeleid

We doen dit allemaal zelf en vanuit huis. We proberen ervoor te zorgen dat je bestelling binnen een week thuis is. Kan soms wat seller zijn, kan soms wat langer zijn. Mocht er iets aan de hand zijn (verkeerde maat, pakketje is er nog steeds niet, etc.), mail ons dan op merchandise@hangyouth.nl en vermeld in je e-mail je bestelnummer.

 

Alle zendingen worden verzonden met PostNL.

 

 

 

RETOURNEREN

Het kan natuurlijk gebeuren dat een shirt niet past. Misschien ken je iemand die een maatje groter/kleiner heeft. Kijk dan even of je deze persoon blij kunt maken met het shirt. Als dat niet lukt, dan kun je het shirt natuurlijk altijd retourneren.

 

Retourneren kan tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Het shirt moet ongedragen en ongewassen zijn. De verzendkosten voor het retourneren zijn deels voor eigen rekening, ongeveer 50/50. Zodra wij het shirt retour hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening.

 

Een retourlabel kan aangevraagd worden door een mail te sturen naar merchandise@hangyouth.nl. Vermeld hierbij je naam, ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren. Als je wilt omruilen, vermeld dan ook welke maat je wilt ontvangen. Wij sturen je dan zo snel mogelijk per email een retourlabel toe. Dit kan enkele dagen duren.